Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
ŠEMSA (EDHEM) MUJANOVIĆ rođ. ŠIRBEGOVIĆ
Preselila na Ahiret u utorak, 28.07.2020. godine u 81 godini.

 

Dženaza će se klanjati u ČETVRTAK, 30.07.2020. godine u 16:00 sati u Haremu Donje Džamije u Doboju, a ukop će se obaviti na mezarju Rajčinovac-Doboj.


O Ž A L O Š Ć E N I

kćerka Izeta, sin Edin, zet Asim, snaha Dženana, unučad Timur, Arnela, Armin, Dino i Emma, sestre Ramiza, Hajrija, Raza, Hana i Zehra, braća Hajrudin i Fahrija, bratići i bratične, sestrići i sestrične,  te porodice: Mujanović, Širbegović, Hadžić, Prnjavorac, Smailbegović, Ejubović, Kunosić, Brkić, Ćenanović, Saračević, Halilović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.
Tevhid će se proučiti istoga dana u 18:15 sati u porodičnoj kući u ulici Bajbagina bb. – Gračanica.

RAHMETULLAHI  ALEJHA RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više