Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi 
SULEJMAN (MEHO) RUHOTINA
Preselio na Ahiret u srijedu, 07.08.2019. godine u 80. godini.

Dženaza će se obaviti u PETAK, 09.08.2019. godine u 17:30 sati na mezarju ORLIĆ-KOBILJA GLAVA.


O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Zahida, sin Nermin, kćerke Jasmina i Nermina, braća Rašid i Mustafa, sestra Fadila, snahe Sanela i Zahida, zetovi Ramiz i Kasim, unučad Jasmin, Sabina, Mersida, Belmin i Sanin, praunuke Suana i Ena, bratići, sestrići, bratične i sestrične, amidžići i amidžične, prija Fehma, te porodice: Ruhotina, Kovač, Mehmedović, Fazlagić, Hodžić, Bjelica, Prohić, Bužo, Žigo, Kalača, Sačić, Sprečo, Čutuk, Ajdinović, Sipović, Silajdžić, Kaljanac, Velagić, Adilović, Sadiković, Kapo, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.


Tevhid će se proučiti istog dana u 17:30 sati u kući rahmetlije u ulici Dejzina Bikića br. 28.

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više