Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga
ZEHRA (ALIJA) ADEMOVIĆ rođ. KARIĆ
Preselila na Ahiret u utorak, 23.02.2021. godine u 76. godini.

 

Dženaza će se obaviti u SRIJEDU, 24.02.2021. godine poslije ikindije namaza (15:15 sati), a ukop će se obaviti na mezarju KOVAČI – HRASNICA.

 


O Ž A L O Š Ć E N I

sin Adnan, kćerka Alma, snaha Jasminka, zet Hajrudin, unučad Adin, Adna i Adnel, brat Fehim, sestra Hikmeta, snaha Hanka, bratići Nermin, Midhat, Samir, bratična Elma, sestrići Rifet, Jasmin, sestrične Nerma i Hitka, te porodice: Ademović, Karić, Gojak, Kahvić, Lokvančić, Memić, Bašić, Mulaosmanović, Kalem, Skorupan, Telaku, Krupalija, Torlak, Mraković, Oručević, Durgut, Avdić, Hadžić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.
 

RAHMETULLAHI  ALEJHA RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više