Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi
ZIĆRIJA (BUŠO) ČUSTOVIĆ
Preselio na Ahiret u nedjelju, 10.01.2021. godine u 81. godini.

 

Dženaza će se obaviti u UTORAK, 12.01.2021. godine u 13:15 sati na gradskom mezarju VLAKOVO (Aleja Veterana).


O Ž A L O Š Ć E N I

supruga Hazira, kćerka Amela, brat Zećir sa porodicom, sestra Naza sa porodicom, zet Haris, unuci Rijad i Amar, sestrična Maja Kantar sa porodicom, šure Ibrahim i Hamid Sarić sa porodicama, svastike Džemila, Zahida, Raza i Vahida sa porodicama, navjesta Zehra Čustović, rodica Safija Zečević sa pordicom, rođaci Safet Čustović, Mustafa Tanović sa porodicom, Huso Sarić sa porodicom, prijatelji Hadžo Kalabušić sa porodicom i Izet Hadžisalihović, te porodice: Čustović, Džubur, Sarić, Mehmedović, Čampara, Hidović, Kusturica, Krvavac, Tanović, Zečević, Kantar, Vukotić, Hebib, Klepo, Kozlić, Hadžić, Zubčević, Kujan, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

 

 

RAHMETULLAHI  ALEJHI RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više