Duboko ožalošćeni i sa velikim bolom u srcu obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša najdraža majka, nana, sestra i tetka
ZUMRETA (SULJO) MUHAREMAGIĆ
Tragično preselila na Ahiret u ponedjeljak, 22.06.2020. godine u 77. godini.

 

Dženaza će se obaviti u SUBOTU, 27.06.2020. godine u 13:00 sati na mezarju GRLIČIĆA BRDO.

 

Zbog situacije uzrokovane virusom korona, tehvid će biti održan samo u najužem krugu porodice.


O Ž A L O Š Ć E N I

Kćerka Amna, zet Muhamed, sin Amir, snaha Senada, unučad Esma, Mediha, Adnan Din, Selma Iman, sestre Enisa i Muruveta sa porodicama, brat Muris, porodice Kurbegović, Avdić, Muharemagić, Delić, Ramić, Karamović, Bašić, Kovačević, Šabanić, kao i ostala brojna rodbina, komšije i prijatelji.
Ožalošćena porodica moli za razimijevanje, te poštivanje svih propisanih mjera zaštite od korona virusa tokom dženaze, kao i pri posjetama kući žalosti u ulici Provare 8.

RAHMETULLAHI  ALEJHA RAHMETEN VASIAH

Postanite član

Lica koja su navršila 40 godina starosti u obavezi su plaćati takozvani pristupni iznos (pristupnica), a nivo pristupnice koju plaća lice koje želi biti članom za finansiranje usluga ukupa određuje se prema godinama starosti nosioca članstva i činjenici o članstu u Islamskoj zajednici
Saznaj više

Kontaktirajte nas

U slučaju bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati putem telefona, emaila ili direktno u našim prostorijama. Kontakt podaci su navedeni u sekciji Kontakt. Na telefon smo dostupni smo 24 sata dnevno.
Saznaj više