Kontakt telefon:
Telefon: +387 33 712 800
(aktivan 24 sata)
Fax: +387 33 712 801

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi

REDŽO (SABRIJA) KLAČAR

preselio na Ahiret u subotu, 19.02.2022. godine u 54. godini.

Dženaza će se klanjati u UTORAK, 22.02.2022. godine poslije podne namaza u haremu džamije u STRGAČINI, a ukop će se obaviti na mezarju STRGAČINA – RUDO.

O Ž A L O Š Ć E N I:
majka Hatidža, supruga Mensura, kćerke Emina i Emira, braća Vezir i Nezir, sestre Mejrima i Ramiza, snahe Sabija i Esma, bratići Elvedin, Emina i Emir, sestrić Nermin, Emir i Amela, punac Mehmed, punica Begajeta, amidža Enver sa porodicom, Bahra i Mahmut Kituša, Vernesa i Mehmed Berković, šura Mujo i Admir, svastike Mediha i Muška, amidžići, dajdžići i tetići sa porodicama, te porodice: Klačar, Velić, Čoso, Husić, Smajović, Fejzić, Kovačević, Ražanica, Džihanić, Oglečevac, Svraka, Sadiković, Ahmedspahić, Pohara, Hodžić, Pribišić, Šutrović, Majstorić, Suljkanović, Kadrić, Jakubović, Muminović, Kituša, Zuko, Berković, Ramić, Korjenić, Čolović, Arif, Ćormehmedović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

Prijevoz do mezarja i nazad obezbijeđen iz Sarajeva ul, Adema Buće (kod žutog taxija) sa polaskom u 09:00 sati, sa usputnim zaustavljanjima Otoka, Skenderija, Vjećnica.

RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH